Hjem/Russekro/Arrangere Russekro?

Arrangere Russekro?

Russekro gjennom Russelivet!

Vi skreddersyr deres russekro. Hver eneste detalj blir tatt i betraktning og sammen finner vi en løsning som passer for dere.

Sammen med deres russegruppe og våre samarbeidspartnere, Manage Moment og InvoeRuss, har vi alltid som mål å skape unike øyeblikk gjennom kjente artister, fantastiske lokaler, overraskelser, konkurranser og mye mer!

Artister

Artister er en av de viktigste faktorene for å skape god stemning. Sammen med dere finner vi den beste løsningen. Dette varierer fra sted til sted og fra grupper til grupper. Gjennom god planlegging og tilrettelegging finner vi de artistene som dere kan være interessert i, samtidig som dere kan komme med ønsker og forslag.

Det totale budsjettet for arrangementet trenger ikke nødvendigvis å spille en stor rolle for å få de artistene man ønsker. Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi de beste prisene på en rekke artister både i inn og utland.

Lokaler

Manage Moment har arrangerer russekroer rund om i Norge. Vi tilrettelegger lokalene etter deres ønske. Det er mange faktorer som spiller inn; kapasitet, billettpriser, tid og sted. Sammen med deres russegruppe finner vi den beste løsningen.

Gjennom våre samarbeidspartnere rundt om i landet kan vi tilby de beste lokalene i den byen dere vil arrangere russekro. Vi jobber tett sammen med utleier og dere gjennom hele planleggingsfasen, slik at vi sammen kan arrangere den perfekte russekroa.

Teaser

De siste årene har det blitt mer og mer vanlig å starte planleggingen tidlig. En effekt av dette er at flere har startet å markedsføre sin gruppe tidligere. Nå holder det ikke lenger med bare dekknavn og konsept, for å få russebussen på kartet tidlig har teaser allerede rukket å bli en del av russelivet.

Vi  og Manage Moment hjelper deg og russebussen med planlegging og gjennomføring. Hvor vi sammen finner en best mulig løsning som gir dere en kickstart på året og russelivet. Dette innebærer blant annet god markedsføring av dere som gruppe frem mot en teaserfest!

Dekknavn

Dekknavnslipp har i en årrekke vært en tradisjon. I takt med russelivet generelt blir slippene større og større for vært år. Dekknavnslipp setter en standard for russebussen og hvordan gruppen generelt velger å fremstå videre i russelivet.

For å sette bussen og gruppen deres på kartet hjelper vi dere med å planlegge tidenes fest. Vi har tilgang på de beste artistene og lokalene, samtidig som vi har lang fartstid innenfor planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Konsept

Konseptslippet er det siste store før dere begynner å rulle rundt på Norges veier. Det er dette navnet dere skal bære gjennom russetiden og det er dette navnet dere til slutt vil være kjent for. Med riktig oppsett for markedsføring og arrangement, vil flere ha hørt om dere lenge før russetiden virkelig starter.

Vi arrangerer, i samarbeid med Mange Moment og InvoeRuss deres konseptslipp etter deres premisser og ønsker. Alt er gjennomførbart, eneste som kan stoppe oss er fantasien (klisje)!

Vi vil arrangere russekro

Send oss informasjon om deg og dere, så tar vi kontakt forløpende. 

By | 2017-02-14T22:41:07+00:00 februar 14th, 2017|Russekro|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar