Hjem/Intervju, Russ 2017/Gudene drakk seg drita fulle og gjorde masse idiotiske ting

Gudene drakk seg drita fulle og gjorde masse idiotiske ting

Gjengen fra Sandnes har høye forventninger til russetiden. Bli bedre kjent med dem og les hvordan deres vei til Russelivet har vært.

 

FØLG DEM PÅ FACEBOOK

Hva er meningen bak konseptet Acan?

Acan er basert på mayanske drikkeguder som levde for mange tusen år siden. Gudene drakk seg drita fulle og gjorde masse idiotiske ting.

Hvordan forventninger har dere til russetiden?

Vi har utrolig store forventninger til russetiden. Vi liker godt Stavangerrussen og satser på en fin russetid med medruss og andre russegrupper. Vi kommer godt overrens med de andre gruppene i Stavanger. Vi stikker på blåtur, landstreffet bergen og selvfølgelig landstreffet Stavanger.

Hvordan har rollefordelingen vært på bussen?

Det hele begynte med å skrape sammen en gjeng, og i begynnelsen var det ikke noe rollefordeling. For det meste har det vært to personer som har gjort mesteparten. Ordning med kro, sanger, biler, klær og logo har ikke vært lett når absolutt alt er tatt på sparket. I tillegg står vi ikke økonomisk sterkt, fordi noen faktisk orker å bruke mye penger på russetiden. Så å ha fått til alt dette med et veldig lavt budsjett har vært spennende.

Har dere noen tips til kommende russ?

Til kommende russ (99) har vi et tips. Begynn å samle inn penger nå, skaff enten buss/van fortest mulig, og deretter ta klær, sang og kro etterpå. Fordel inn i roller, slik at det blir enklere og jobbene blir bedre utført. Man kan feks dele inn i sang-sjef, pr-sjef, van/busssjef, klessjef, osv.

Hva er det viktigste å tenke på når man skal bygge van?

Det viktigste for oss har vært å ha vaner som funker gjennom russetiden, med godt anlegg og et greit sitte-område.

Hvor har dere hentet kapital fra, har dere hatt mange dugnader?

Kapitalen vår har vi egentligt nesten bare hentet fra egen lomme. De fleste har jobb, og som sagt er ikke 100% dedikert til å bruke mye penger på russetiden. Vi har kjørt en explendodugnad via nett og en dopapirdugnad. Disse gikk aldri skikkelig bra, så det meste har komt fra egen lomme.

Beskriv Russelivet deres med tre ord:

Beskriver russelivet med samhold, spying og latter.

Acan 2017 skal arrangere russekro den 23. mars! Sjekk ut eventet og ta turen om du er i Stavanger-området!

By | 2017-02-25T14:21:12+00:00 februar 24th, 2017|Intervju, Russ 2017|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar