Hva skjer høsten 2017?

Russelivet.no har Soft Opening gjennom hele sommeren, med produkter som er spesifikt rettet mot årstiden! Til høsten kjører vi i gang for fullt og vil tilby mye mer enn bare en enkel nettbutikk!

 

Fullverdig nettbutikk for studenter

Når vi åpner til høsten vil du få mulighet til å kjøpe alt fra russebukser til en casual t-skjorte. Vårt mål er å tilby noe som alle kan bruke, uavhengig om du er russ til neste år eller ikke.

Vi jobber med erfarne samarbeidspartnere som vil gi et bredt sortiment i nettbutikken. Vi har ingen plan om å være en helt allminnelig nettbutikk, langt i fra. Vi vil tilby noe for alle, til konkurransedyktige priser. Du trenger som sagt ikke å være russ til neste år for å handle hos oss. Vi er sikre på at vi vil kunne tilby noe du vil finne interessant! Om ikke, kan du enkelt designe det selv.

Design & Order

Vi vil gi deg muligheten til å designe dine egne klær direkte på Russelivet.no! Design & Order gir deg mulighet til å laste opp ditt eget trykk eller tekst. Det beste av alt, du slipper å vente flere måneder på at din genser eller t-skjorte skal komme i posten. Alle varer er på lager i Norge! Vi tar også i mot større bestillinger til russegruppa / vennegjengen! Vi gir deg selvfølgelig mulighet til å bestille opp vareprøve, hvor summen blir trukket fra ved større bestilling!

Er dere fornøyd med resultatet, trykker vi opp det antallet dere ønsker. Vi gir dere selvfølgelig rabatterte priser på større bestillinger og gjennom vår egen klubb; RL Club.

RL Club blir du automatisk med i når du registrerer deg på Russelivet.no. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du få unike tilbud gjennom hele videregående skole. Dette gjelder alt fra dugnader og sponsing gjennom InvoeRuss – Norges største russesponsor til opptjente poeng her på Russelivet.no, som kan brukes direkte i nettbutikken eller på en av våre mange russekroer gjennom Manage Moment. Er din russegruppe interessert i et større samarbeid kan du enkelt regne deg frem til hva som passer din gruppe best, gjennom våre helt egen kalkulator. Mer informasjon om RL Club kommer til høsten!

Møtested for studenter gjennom hele videregående!

Som sagt er vi mye mer enn bare nettbutikk. Vi jobber hele tiden med å finne den perfekte løsningen slik at kommende russ enkelt kan komme i kontakt med hverandre. Vi arrangerer blant annet russekroer rundt om i landet, gjennom hele året. Vi vil også fokuserer på samhold gjennom sosiale medier og ikke minst ukentlige kåringer – og ikke minst russekåringer med heftige premier.

Frem mot høsten har vi Soft Opening på Russelivet.no. Vi har allerede lagt ut utvalgte produkter som passer perfekt til sommeren på nettbutikken. Husk at alle produkter er på lager i Norge, så vi sender ut bestillingen neste arbeidsdag!

Du kan enkelt registrere deg i dag og få unike tilbud til høsten!

SHOP NÅ
By | 2017-05-12T12:12:40+00:00 mai 12th, 2017|Nyheter|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar